Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τρέμε Μέρκελ έρχεται ο buckman

Από το Kendrodexia.gr
Μετά από αυτό το... Go buck που εκστόμισε ο Αλέξης Τσίπρας υπό μορφή απειλής κατά της Μέρκελ, του Σόϊμπλε και όποιων άλλων δεν νομίζω ότι πρέπει (ακόμα) να αναρωτιούνται οι σοβαροί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πάει... buck στον προ μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ (σε ποσοστά) να συναντήσει το...
ΔΗΚΚΙ, το οποίο μάλιστα συμμετέχει (χωρίς τον Τσοβόλα) στο... θίασο.
Δεν ξέρω ποιος του είπε να πει αυτή τη φοβερή ατάκα- ίσως ο επικοινωνιακός του σύμβουλος ο Τζιώτης- αλλά κάποιος θα έπρεπε να του πει ότι οι εποχές της "ατάκας" έχουν περάσει. Πέραν αυτού ένας νέος άνθρωπος, όπως είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει να έχει επιχειρήματα αντί να πετάει ατάκες. Και τέλος αφού επιμένει, θεωρώντας ότι μ' αυτό το τρόπο γοητεύει τους οπαδούς του, τουλάχιστον να τις λέει με στυλ. Διαφορετικά η ατάκα γίνεται πλάκα.
Αν αυτή είναι η Αριστερά που διαφημίζει μέσω της προεκλογικής του καμπάνιας ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα μας επιτρέψουν να τους πούμε ότι στερούνται φαντασίας. Θυμίζουν-στη καλύτερη περίπτωση- ΚΚΕ της δεκαετίας του '70. Σε κάθε περίπτωση, τόσο από αισθητικής απόψεως όσο και από πολιτικής, δεν έχουν σχέση με το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.
Γενικώς είναι πολύ... buck...
COMA