Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ματαιοπονούν όσοι ψάχνουν για αποστάτες

Από το Kendrodexia.gr
Τα δημοσκοπικά ευρήματα των τελευταίων ημερών δημιουργούν μια παράξενη πραγματικότητα, όπως υποστηρίζουν πολλοί. Οι πρωτιές της Νέας Δημοκρατίας σε πρώτη ανάγνωση, μπορεί να συνδυάζονται με την καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ – Ελιάς, γεγονός που δημιουργεί σε...
ορισμένους φόβους για την πορεία της συγκυβέρνησης και... χαρά μεγάλη σε κάποιους όνομα και μη χωριό. Μόνο που κάποιοι "σύντροφοι" της Κουμουνδούρου, της Αγ. Κωνσταντίνου και πέριξ της... Ερυθραίας, δεν πρέπει να βιάζονται και να θριαμβολογούν από τώρα για το βράδυ της 25ης Μαΐου.
Διότι το Μαξίμου θα στηριχτεί στην πρωτιά της ΝΔ και όχι στην αμελητέα ποσότητα του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει απολέσει το βασικό επιχείρημα του εφόσον δεν θα έχει καταφέρει να ξεπεράσει έστω και με βραχεία κεφαλή το κυβερνών κόμμα.
«Απλά θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να στηριχτεί σε νεοδημοκράτες υπουργούς και όχι σε στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, τα οποία θα μείνουν για να στηρίζουν κοινοβουλευτικά την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά» επεσήμαναν στο kendrodexia.gr γνωρίζοντες την κατάσταση και στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης. Ίσως κάνει και καλό στο ΠΑΣΟΚ να μείνει και λίγο εκτός κυβέρνησης, μας έλεγε στενός συνεργάτης κορυφαίου πολιτικού παράγοντα της Χ. Τρικούπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος και μερικοί ακόμη του ΠΑΣΟΚ- Ελιά, δεν υπάρχει περίπτωση - παρά τους προεκλογικούς λεονταρισμούς - να γίνουν αποστάτες και να ρίξουν την κυβέρνηση. Κι αυτό το γνωρίζουν από πρώτο χέρι στο Μαξίμου. Αυτό σημαίνει ότι αδίκως περιμένουν και ματαιοπονούν, όσοι ποντάρουν σε αποστασίες και επίδοξους αποστάτες.
Ο Κεντροδεξιός