Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Τι έκανε ο Σαμαράς και τους... τρέλανε όλους;


Απίστευτες σκηνές το απόγευμα, με πρωταγωνιστή τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη Βουλή πήρε τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του στη Βουλή Νίκο Τσιούτσια και διέσχισαν πεζή το Σύνταγμα μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών.
Κι αν κανείς θα περίμενε ότι ο Πρωθυπουργός θα γινόταν δέκτης τουλάχιστον παραπόνων από τους θαμώνες της πλατείας, έγινε ακριβώς το αντίθετο. Τόσο μπροστά από τα γνωστά ...
"λουλουδάδικα", όσο και μπροστά από  το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" οι σκηνές θύμιζαν αποθέωση, δείχνοντας ότι η κοινωνία έχει αντιληφθεί πλήρως τη μάχη που δίνει ο πρωθυπουργός και ότι εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν.
Ο κ. Σαμαράς δέχθηκε να βγάλει δεκάδες φωτογραφίες, να χαιρετήσει αλλά και να συνομιλήσει με τον απλό κόσμο που τον πλησίαζε, κυρίως νέους, ενώ αίσθηση προκάλεσε ότι οι περισσότεροι του έλεγαν "Προχώρα για να σωθεί η Ελλάδα". Ο περίπατος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από τη Βουλή στο υπουργείο Οικονομικών, έγινε για να μετάσχει σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τον υπουργό κύριο Στουρνάρα.