Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η πονηρούλα Έλλη και τα...παραθυράκια!


Τι λέει το ρεπορτάζ; Ότι η Έλλη Στάη δεν γουστάρει δελτίο μόνο με βίντεο, αλλά αρέσκεται στα τηλε-παράθυρα; Ε μα of course! Το γλεντάει με τα φινιστρίνια η ανκοργούμαν! Και έφερε καλεσμένο (λύσσαξε στην επιμονή για να το πετύχει), ποιον λέτε; Τον Θανάση Τσεκούρα του «Έθνους»! Που η...
newspaper του,
τα "καταχώνει" εναντίον της ΕΡΤ και συγκεκριμένα εναντίον των νέων στελεχών της διοίκησης που δεν τα γουστάρει το...σύστημα!

Έχει ανεμοστροβιλίσει το φύλλο κάτι άρθρα, λεπίδες! Λέξη και χαντάκωμα! Ε, μα έτσι εξηγείται! Σιγά να μην θέλει η presenter να το πάει μόνο με βίντεο! Στα καλέσματα καλέ γίνονται οι δημόσιες σχέσεις! Εκεί βγαίνουν και οι… υποχρεώσεις! Αμ πού!

Α, και να μη ξεχάσω: Η κυρια Σόνια που γράφει τα άρθρα και σχόλια στην εφημερίδα του κυρ Γιώργου, μάλλον έχει πρόβλημα οράσεως σοβαρό...Γι αυτό, προφανώς, δεν βλέπει τα νούμερα της τηλεθέασης που αφορούν στο δελτίο της Έλλης. Νούμερα τα οποία καταβυθίζονται όταν παρουσιάζει τις ειδήσεις η εν λόγω, και υπερδιπλασιάζονται (!) όταν εκείνη απουσιάζει και στη θέση της βρίσκεται η Πηνελόπη Γαβρά!!!