Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Δεν ξαναγυρνάνε τα ΣΥΡΙΖάκια...

Παρά τις προσπάθειες του γνωστού συστήματος της απανταχού προοδευτικοσύνης, Νίκος Σίμος και Αιμίλιος Λιάτσος παραμένουν αμετακίνητοι!

Επειδή τόσες μέρες δεν ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος τους και την παραβίαση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, κι επειδή χρησιμοποίησαν κάθε "μέσο"-εντός και εκτός ΕΡΤ-για να κάνουν ντόρο, ο διευθύνων σύμβουλος του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα Νίκος Σίμος και ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης Αιμίλιος Λιάτσος, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. 

Η εκπομπή του κυρίου Κώστα Αρβανίτη και της κυρίας Κατσίμη, ανήκει πιά στο παρελθόν... Δεν μπορεί να τους σώσει, ούτε η ατυχέστατη παρέμβαση του...
προέδρου της ΕΡΤ Νίκου Τέλλη, ούτε τα "κόλπα" του Τζώνυ Καλημέρη (που πολύ θα ήθελε να συνεχισθούν οι εκρήξεις για να...καρατομηθούν τα σημερινά μέλη του ΔΣ και να λάμψει δια της παρουσίας του, ούτε τα συνδικαλιστικά νταηλίκια του Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ!
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που τον εγκαλούν ότι δεν κήρυξε απεργίες όταν το ΠΑΣΟΚ απέλυε (ως...υπεράριθμους) εκατοντάδες συναδέλφους του ή πετούσε έξω από το στούντιο, καταργώντας εκπομπές, γνωστούς δημοσιογράφους που δεν ήταν αρεστοί στο καθεστώς του Γιωργάκη Παπανδρέου!...