Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Για τον Γιώργο «λεφτά υπάρχουν» και γι αυτό φροντίζει να τα ξοδεύει


Τέσσερις φορές (κάπου εκεί...) έχει έλθει όλες κι όλες στην Αθήνα ο Παπανδρέου από την ημέρα που έδωσε τα κλειδιά του ρημαγμένου ΠΑΣΟΚ στον διάδοχό του.
Τις δύο για να ψηφίσει στις εκλογές του Μαϊου και τις επαναληπτικές του Ιουνίου , μία στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, μία ακόμη για να...
καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την Παιδεία (προκαλώντας πανικό στον Βενιζέλο, που προσπαθεί ματαίως μέσα στην ισχυρή εσωκομματική αντιπολίτευση να μαζέψει τα συντρίμμια) και από εκεί και πέρα...διακοπές ανά την Ελλάδα, γιατί κουράστηκε πολύ μέχρι να μας αλυσοδέσει στο ΔΝΤ! 
Λέγεται ότι στη Σέριφο έμεινε και στο παλάτι του Παπακωνσταντίνου, στη Σκιάθο έβαλε πλώρη για αγορά εξοχικής κατοικίας, στην Πάτμο για να ζήσει στο "νησί της αποκάλυψης χαλαρές στιγμές", στα Χανιά για να περάσει το...Δεκαπενταύγουστο και το καλοκαίρι...συνεχίζεται για μερικές μέρες ακόμη μέχρι να ξανανοίξει η Βουλή! Για τον Γιώργο «λεφτά υπάρχουν» και γι αυτό φροντίζει να τα ξοδεύει! Και μη μου πείτε ότι δεν χρειάζονται λεφτά οι διακοπές και μάλιστα από νησί σε νησί και από πόλη σε πόλη, γιατί θα αποτρελαθούμε.