Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Και ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ ότι οι φωτιές που ξεκινάνε στις 04:00...

Μπαίνουν από τους "αγνούς και αμόλυντους" λαθρεπιβάτες της χώρας
μας ;;;

Ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ ότι οι φωτιές δεν μπαίνουν από κάποιους λαθρεπιβάτες  για ΕΚΔΙΚΗΣΗ ;;;


Ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ ότι ανάμεσα στους πράγματι πεινασμένους και κατατρεγμένους δεν έχουν έρθει και κομάντος των μυστικών υπηρεσιών ξένων...
χωρών ;;;

Ποιος θα με εμποδίσει να υποψιαστώ και να ΑΜΥΝΘΩ, αν υποψιαστώ ότι έχω δίκιο να ... υποψιάζομαι ;;;


Ένα είναι σίγουρο. Οι εκατοντάδες πυρκαγιές που φούντωσαν το τελευταίο δεκαήμερο σε ολόκληρη τη χώρα, απειλώντας και στρατηγικής σημασίας εγκαταστάσεις, δεν μπορεί να είναι τυχαίες και να οφείλονται αποκλειστικά στον "στρατηγό" άνεμο. Οι εκρήξεις που ακούστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, πριν από τη φωτιά που ξέσπασε στις 4 τα ξημερώματα (!) στις Αφίδνες (Κιούρκα) Αττικής, προφανώς δεν ήταν πασχαλιάτικα βεγγαλικά. Γιατί αμέσως μετά από αυτές άρχισαν να ξεπηδούν οι φλόγες που κατέκαψαν δασική έκταση και περιουσίες. 

Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν εν μέσω κρίσης να προκαλέσουν ζημιά στη χώρα μας. Είναι πολλοί...Και η πρόσκληση του υπουργού Δημόσιας Τάξης να ασχοληθούν οι υπηρεσίες ασφαλείας με την υπόθεση των πυρκαγιών δεν θα πρέπει να περιορισθεί στην περίπτωση της Χίου και των όσων διαδραματίσθηκαν προ ημερών στο ακριτικό νησί, αλλά να επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Για όλους όσους εφαρμόζουν σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος. Ένα σχέδιο με τις φωτιές που επαναλαμβάνεται-συμπτωματικά-όταν το τιμόνι της διακυβέρνησης το κρατά η ΝΔ!