Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Κόντρα Μπόμπολα – Βαρδή για τις περικοπές στο Mega

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στο Mega μεταξύ Βαρδή Βαρδινογιάννη και Γιώργου Μπόμπολα, με αφορμή το νέο γύρο περικοπών που επιθυμεί να προωθήσει ο δεύτερος. Όπως, είναι λογικό οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι, αφού βλέπουν ότι η κατάσταση επιδεινώνεται προς το χειρότερο.

Οι σχέσεις των δύο μετόχων του Μεγάλου Καναλιού, έχουν διαταραχθεί εδώ και αρκετό καιρό, με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη να κρατά αποστάσεις, από τις επιλογές τόσο σε επίπεδο στρατηγικής, όσο και σε επίπεδο προσώπων από τον ισχυρό άνδρα του «Πήγασου». Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για μια μάχη που μπορεί να καταλήξει ακόμη και σε διαζύγιο με δεδομένο ότι ο Μπόμπολας, δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση, συνολικά από τα media. Πάντως, μία από τις βασικές αιτίες της κόντρας μεταξύ των δύο ανδρών, έχει να κάνει με τη φημολογία που θέλει τους Σταύρο Ψυχάρη και Φώτη Μπόμπολα να συζητούν (σ.σ. παρά τις σχετικές διαψεύσεις) το ενδεχόμενο συγχώνευσης ΔΟΛ και Πήγασου.

Στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΟΛ, με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα, έκανε λόγο για την συνύπαρξη των δύο Ομίλων, σε διάφορες επιχειρήσεις, μεταξύ αυτών και στην «Τηλέτυπος». Όπως, είναι λογικό η πλευρά Βαρδινογιάννη, παρακολουθεί από κοντά τις παρασκηνιακές διεργασίες, αφού σε καμία περίπτωση, δεν δείχνει διάθεση να εκχωρήσει την ισχύ που διαθέτει σήμερα στο mega. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, εσχάτως, η πλευρά Μπόμπολα, φαίνεται να έχει χάσει ένα παραδοσιακό σύμμαχο, τον διευθυντή Ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Όπως, αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, ο επιτυχημένος διευθυντής Ειδήσεων, σ' αυτή την φάση συντάσσεται με τον Βαρδή. Ανεξάρτητα, πάντως, από τις μετοχικές συγκρούσεις, σε επίπεδο περικοπών, προτείνεται μείωση προσωπικού κατά 10% και νέες μειώσεις μισθών.

PARAPOLITIKA.gr