Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Επιχείρηση «ταβέρνα» του Σαμαρά για ηρεμία στην ΚΟ της ΝΔ

Την ηρεμία στο εσωτερικό της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα επιχειρήσει να επαναφέρει το αμέσως επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά τις αιχμηρές τοποθετήσεις εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα των κ. Κυρ. Μητσοτάκη και Μ. Βορίδη, για το ζήτημα της φορολογίας στα ακίνητα

Ο κ. Σαμαράς θεωρεί ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είναι ενωμένη η ΚΟ της ΝΔ αυτή την περίοδο, που θα πρωθηθούν οι βασικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης. Γι' αυτό, εκτός από τα προσωπικά τηλεφωνήματα με βουλευτές -όπως έκανε την προηγούμενη εβδομάδα με Μητσοτάκη και Βορίδη- σκέφτεται να πραγματοποιήσει μια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, αλλά και ειδικές συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας, κατά τη διάρκεια των οποίων οι υπουργοί θα αναλύουν την πολιτική τους και θα ενημερώνουν για το κοινοβουλευτικό έργο.

Το σίγουρο είναι, επίσης, ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός θα αρχίσει να συναντά κατά ομάδες γαλάζιους βουλευτές, οπότε μην απορήσετε αν τον δειτε σε... ταβέρνα με πολυάριθμη κομματική συντροφιά.

ΠΗΓΗ: Parapolitika.gr