Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αντίχριστος και με...σφραγίδα ο Καμίνης!

Οι γκάφες του δημάρχου Αθηναίων συνεχίζονται αφού μετά το καθυστερημένο "καλή χρονιά" στην εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους, σήμερα εξέπληξε δυσάρεστα τους πάντες με καινούργια καμώματα. Στην τελετή για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στο Δημαρχείο, αρνήθηκε πεισματικά να κόψει κομμάτι στον Χριστό.

Ο Γιώργος Καμίνης παρά τις επισημάνσεις και τις παροτρύνσεις δημοτικών συμβούλων. επέμεινε στην απόφασή του. Κι όταν ενώ οι διαμαρτυρίες πύκνωσαν και έγιναν φωνές, επικαλέστηκε το πρωτόκολλο (!) το οποίο όπως είπε δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να κόψουμε κομμάτι του Χριστού… Και προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας κόβοντας το κομμάτι του Δήμου της Αθήνας…!!! Δηλαδή στο σπίτι του Καμίνη, προφανώς δεν είχαν κόψει ποτέ βασιλόπιτα και δεν τηρούσαν την Παράδοση που συντήρησε επί αιώνες τον δοκιμαζόμενο Λαό μας. Μάλλον αφιερώνανε τα κομμάτια στους διάφορους φωταδιστές και διώκτες του Χριστιανισμού, τους οποίους μάλλον λατρεύει ο σημερινός δήμαρχος. Θα έπρεπε, όμως να μάθει ότι οι προκλήσεις του ψευτοπροοδευτικού εκσυγχρονισμού έχουν κάποιο όριο, ακόμη κι άν συνοδεύονται από τα κατ΄ επίφασιν "λογκά" επιχειρήματα περί...πρωτοκόλλου.

Μας θυμίζουν δε, τα έργα και τις ημέρες άλλων "φωταδιστών", όπως εκείνων που είχαν κόψει την πρωϊνή προσευχή από το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας...