Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Τον Μητροπολίτη Βελγίου επισκέφθηκη ο ΥΦΥΠΕΞ Α.Γεροντόπουλος

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες τον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Κάτω Χωρών κ.Αθηναγόρα, ο οποίος εξελέγη στις 27 Νοεμβρίου και ενθρονίστηκε στις 21 Δεκεμβρίου. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους και αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ.Γεροντόπουλος ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν την Μητρόπολη και το έργο της. Συζήτησαν επίσης και για τα προβλήματα των ομογενών του Βελγίου, της Ολλανδίας και  Λουξεμβούργου.

Καλή αρχή μπας και στρώσουμε: Ο πρώτος μαλάκ@ς που πάει φυλακή στην Ελλάδα για κακοποίηση σκύλου



Η πρώτη καταδίκη για κακοποίηση σκύλου επιβλήθηκε σήμερα σε κάτοικο της Κάτω καμήλας Σερρών, ο οποίος και καταδικάστηκε από το τριμελές κακουργιοδικείο Σερρών σε έναν χρόνο φυλάκιση και 5.000 € πρόστιμο, χωρίς αναστολή.

Πριν από μερικούς μήνες, ο καταδικασθείς εντοπίστηκε να σέρνει με τη μηχανή του, τον σκύλο του, επί ώρες μέχρι που κατάφεραν να τον σταματήσουν κάποιοι νεαροί, και τελικά έσωσαν τον σκύλο.

Σήμερα το πρωί στις 9:00 ο ιδιοκτήτης του ζώου, δικάστηκε στο τριμελές πλημμελειοδικείο Σερρών και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλακή και 5.000 ευρώ πρόστιμο, χωρίς αναστολή.

Είναι η πρώτη φορά που καταδικάζεται κάποιος για κακοποίηση ζώου, χωρίς αναστολή και γι’ αυτό τον λόγο η απόφαση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προστασία των ζώων.

Όπως αναφέρει το serraikanea.gr, στην Κάτω Καμήλα Σερρών δεν υπάρχει καμία μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα και δεν εφαρμόζεται κανένα πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών. Είναι μάλιστα μία περιοχή που οι κακοποιήσεις ζώων είναι ιδιαίτερα αυξημένες και συμβαίνουν με την ανοχή της τοπικής κοινωνίας.

Φωτεινή εξαίρεση αποτέλεσαν οι νεαροί που ακινητοποίησαν το δράστη και σταμάτησαν το μαρτύριο του άτυχου τετράποδου.

Η ξεφτίλα Τσίπρα σε μία ΦΩΤΟ-Αργεντινή: Samsung Galaxy 8.000 πέσος στις 9πμ -> 11.518 πέσος στις 3μμ




Ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει στη Βουλή με τη σιγουριά και το περισπούδαστο ύφος που χρησιμοποιεί όταν μιλάει "Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή".

Στη φωτογραφία κάτω μπορείτε να δείτε την αλλαγή της τιμής ενός smartphone Samsung Galaxy S4 στην Αργεντινή, ΧΘΕΣ μέσα σε 6 ώρες.

Διπλασιάζεται σχεδόν!

Τον άνθρωπο, λοιπόν, που είπε μακάρι να ήμασταν Αργεντινή, τον άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι στην Αργεντινή ζουν καλά, οι Έλληνες ετοιμάζονται να τον κάνουν πρωθυπουργό.
Πάλι τα ίδια θα περάσει αυτή η χώρα, πάλι στο βούρκο, πάλι στην αηδία, στη φτώχια, στην οπισθοδρόμηση, πάλι στο διασυρμό!

Γιατί τόση ανοησία; Γιατί τόσο κοντόφθαλμος ο λαός των Ελλήνων; Γιατί;
Αν δεν μας κάνει η κυβέρνηση που έχουμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξουμε από ό,τι υπόλοιπο υπάρχει στη Βουλή σήμερα.
Ούτε Τσίπρα, ούτε Καμμένους, ούτε φασίστες!
Θα κατέβουν κι άλλες υποψηφιότητες, νέων κομμάτων, στις εκλογές.
Ψάξτε εκεί, ξεκινήστε...χτες, να αναζητάτε

Νέα οδοφράγματα υψώνονται στο Κίεβο εν αναμονή εξελίξεων

Νέα οδοφράγματα στήνουν οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές στο Κίεβο μετά την αποτυχία των συνομιλιών μεταξύ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης και του προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
Υπό συνθήκες βαρέος ψύχους, διαδηλωτές από την Πλατεία Ανεξαρτησίας κατέλαβαν το κτήριο του υπουργείου Γεωργίας, ενώ η εκεχειρία τους με τις δυνάμεις ασφαλείας...

Αρτα: Αναβλήθηκε η δίκη του δασκάλου

Αναβλήθηκε για τις 27 Φεβρουαρίου η δίκη του 50χρονου δασκάλου ο οποίος κατηγορείται ότι προέτρεψε μαθητές της Β’ Δημοτικού να χαστουκίσουν συμμαθητή τους σε σχολείο της Άρτας.
Η αναβολή ζητήθηκε από το δικαστήριο, λόγω της απουσίας ενός εκ των συνηγόρων του κατηγορουμένου.
Σημειώνεται ότι δάσκαλοι της Άρτας πραγματοποίησαν σήμερα τρίωρη στάση εργασίας για να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Συγκέντρωση λογιστών στην Καραγεώργη Σερβίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Καραγεώργη Σερβίας πραγματοποιούν λογιστές και φοροτεχνικοί, διαμαρτυρόμενοι για τα τσουχτερά πρόστιμα.
Στη συγκέντρωση παίρνουν μέρος περίπου 300 άτομα, αντιπροσωπεία των οποίων έχει ζητήσει συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη.

Γελάνε και οι πέτρες με τον Κοντονή που υπερασπίζεται το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ που έχει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ!: «Εντιμότατος ο συνεργάτης του Άκη, ο Κοτσακάς»

Ένταση προκλήθηκε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Σταύρου Κοντονή ο οποίος αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τον συνεργάτη του Άκη, τον Κοτσακά, που έχει δίπλα του ο Τσίπρας!

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, απευθυνόμενος στον κ. Κοντονή, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Τους συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου τους έχετε στο ΣΥΡΙΖΑ. Όλο το ΠΑΣΟΚ είναι σε σας».

Η δήλωση αυτή πυροδότησε το κλίμα και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κοντονή: «Τον κ. Χωραφά δεν τον ξέρω και ο κύριος Κοτσακάς είναι εντιμότατος και αποχώρησε πολύ έγκαιρα από το ΠΑΣΟΚ το κόμμα της διαφθοράς»... δηλ. ρε μεγάλε ο Κοτσακάς είναι 10 χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ξέρουμε; Όταν ο Άκης έπαιρνε τις μίζες και γινόταν χαμός δεν ήταν δίπλα του;

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να παίρνουν μισθό και σύνταξη μαζί!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, υπάρχουν εργαζόμενοι που έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν και το μισθό τους και τη σύνταξή τους, για ορισμένο διάστημα και μέχρι να συνταξιοδοτηθούν κανονικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την imerisia.gr, το δικαίωμα αυτό έχουν όλοι οι υπάλληλοι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετούν στο Δημόσιο σε Ν.Π.Δ.Δ, στους ΟΤΑ καθώς και οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι που διατήρησαν το ασφαλιστικό καθεστώς ΙΚΑ.

Οι υπάλληλοι αυτοί έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν το μισθό τους από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συνταξιοδότησης και, παράλληλα, να λαμβάνουν τη σύνταξη, μειωμένη, όμως, κατά 70% (λόγω απασχόλησης) και μέχρι να εκδοθεί η συνταξιοδοτική απόφαση.

Προϋπόθεση, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ, είναι να δηλώνουν οι υπάλληλοι ότι δεν επιθυμούν να θεωρηθεί συντάξιμος ο χρόνος που μεσολαβεί από την υποβολή της αίτησης συνταξιοδότησης μέχρι την απονομή της σύνταξης.

Αν, ωστόσο, επιλέγουν να είναι συντάξιμος, η καταβολή της σύνταξης θα γίνεται μετά τη λύση της εργασιακής σχέσης.

Πηγή: dexiextrem.gr

Σκηνές χάους στην Αργεντινή που ζήλεψε ο...Τσίπρας!

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ...ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ!...

Σκηνές που θυμίζουν το χάος που ακολούθησε την πτώχευση του 2001 βιώνει εκ νέου η Αργεντινή, με το πέσο να υποτιμάται σήμερα κατά 11,1% σε σχέση με το δολάριο, τα συναλλαγματικά αποθέματα να συρρικνώνονται και τον πληθωρισμό κινείται σε ανησυχητικά επίπεδα, ευτελίζοντας περαιτέρω την αξία του χρήματος.

Στα προάστια του Μπουένος Άιρες πολλά καταστήματα έχουν λεηλατηθεί, με τουςεμπόρους να δηλώνουν πως φοβούνται να ανοίξουν τα μαγαζιά τους έστω για λίγη ώρα.
Οι ταραχές άρχισαν στην επαρχία Κόρντομπα, δυτικά της πρωτεύουσας, όταν οι αστυνομικοί αποφάσισαν να απεργήσουν ζητώντας αυξήσεις στις αποδοχές τους.
Το νέο κύμα ταραχών έρχεται στον απόηχο ανησυχητικών οικονομικών στοιχείων καθώς το εμπορικό πλεόνασμα το 2013 συρρικνώθηκε κατά 27% σε σχέση με το 2012, ενώ ο πληθωρισμός, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, διαμορφώθηκε στο 28%. Σημειώνεται πως η κυβέρνηση της λατινοαμερικανικής χώρας έχει επιβάλει «σιγή» όσον αφορά το ύψος του πληθωρισμού.
Με τις τιμές να αυξάνονται, σε μία προσπάθεια προστασίας των εγχώριων βιομηχανιών, η κυβέρνηση επέβαλε φόρο της τάξης του 50% σε όλες τις αγορές μέσω διαδικτύου που υπερβαίνουν τα 25 δολάρια, προκαλώντας νέο κύμα οργής στη χώρα.

Η απάντηση Ξαρχάκου στον Ξηρό: "Καλή αντάμωση στα... τσιπουράδικα"!...

«Ο άνθρωπος για να πάει μπροστά και κατ’ επέκταση να πάει και ο λαός μας και η χώρα μας, χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις αδιαπραγμάτευτες. Το όνειρο, η φαντασία, η γνώση της ιστορίας και ο σεβασμός στην παράδοση» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Ξαρχάκος και πρόσθεσε:
«Το όνειρο μάς το σκότωσαν, τη φαντασία μάς την ευνούχισαν. Ξέχασαν όμως ότι ξέρουμε πολύ καλά την ιστορία μας και σεβόμαστε τις παραδόσεις μας. Με αυτόν συνομιλήσαμε, κοινωνήσαμε και κούμπωσε η ψυχή μας. Ελένη Βιτάλη, μια αλλόκοτη ιερή τρελά με έντονα τα χαρακτηριστικά των αρχέγονων ορφικών ήχων, Ηρώ Σαΐα, η επίλεκτη να πάρει τη σκυτάλη στον μακραίωνο δρόμο της παράδοσης.
Καλή αντάμωση στα τσιπουράδικα !!!».
Με αυτά τα λόγια μίλησε ο Σταύρος Ξαρχάκος, αναφερόμενος στον Βασίλη Τσιτσάνη που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας, εν όψει των μουσικών παραστάσεων με τίτλο «Νυν και αεί... Τσιτσάνης», που θα ξεκινήσουν στην Ιερά οδό, κάνοντας πρεμιέρα το Σάββατο 25 Ιανουαρίου.  

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: 'Ερχονται νέες διώξεις και για τον Κλ. Παπαδόπουλο

ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Δεν είναι μόνο οι νέες διώξεις που ασκήθηκαν στον Α. Φιλιππίδη και τα διευθυντικά στελέχη του Τ.Τ.Μαθαίνουμε ότι νέες διώξεις θα ασκηθούν στον μετέπειτα πρόεδρο τουΤ.Τ. και σε στελέχη του Ταμιευτηρίου επί της... 
θητείας του. Ποιοι θα είναι μέσα στη νέα δικογραφία; Αυτό είναι το ενδιαφέρον γιατί ακούγεται πολύ έντονα ότι μπλέκουν πολύ γνωστά πρόσωπα. Θα επανέλθουμε...

Πηγή: Fimotro.gr

"Να υψώσουμε φραγμό στην Τρομοκρατία", ζητά ο Κεδίκογλου

Έκκληση σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να υψώσουν ένα φραγμό στην τρομοκρατία και τη βία απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ...
τονίζοντας ότι δεν υπάρχει δικαιολογημένη μορφή βίας.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε απαράδεκτη οποιαδήποτε απόπειρα αιτιολόγησης των ενεργειών των τρομοκρατών.
«Ατάκες του στυλ ''ραντεβού στα Γουναράδικα'' δεν είναι δυνατόν να ακούγονται», είπε αναφερόμενος στη στάση μελών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η βία είναι μία και απειλεί την κοινωνία μας», υπογράμμισε.
Ερωτηθείς σχετικά απέρριψε εκ νέου τα περί κόντρας μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης για την υπόθεση Ξηρού και επισήμανε ότι είναι κοινή η διαπίστωση πως το υπάρχον σύστημα αδειών πρέπει να αλλάξει.
Πηγή : naftemporiki.gr

"Το ΠΑΣΟΚ ούτε διαλύεται,ούτε κρύβεται...", δηλώνει ο Βενιζέλος



«Το ΠΑΣΟΚ ούτε διαλύεται, ούτε κρύβεται, ούτε αναθέτει την υπεράσπιση των θέσεων του, των προτάσεων του, του αγώνα και της αγωνίας του σε άλλους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης...

ΕΔΕ στο Βενιζέλειο της Κρήτης για τις σορούς θανόντων...

Eντολή ένορκη διοικητική εξέτασε στο ΠΑΓΝΗ (Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης) - Βενιζέλειο, έδωσε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Αιτία, οι πρόσφατες καταγγελίες για την ύπαρξη σορών ασθενών που... 
παραμένουν εκτός προβλεπόμενων χώρων, με αποτέλεσμα να τίθενται σε κοινή θέα στους ασθενείς και επισκέπτες του νοσοκομείου.

Πειθαρχική ποινή με μείωση μισθού στην Ελένη Ζαρούλια...

Πειθαρχική ποινή αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς επιβλήθηκε στη βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελ. Ζαρούλια από τον προεδρεύοντα Χρ. Μαρκογιαννάκη...
Πρόκειται για την πρώτη επιβολή τόσο αυστηρής ποινής σε βουλευτή κατά την παρούσα κοινοβουλευτική σύνοδο.
Η Ελ. Ζαρούλια φώναξε «αληταράδες» μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης επίκαιρης ερώτησής της προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου. Αμέσως ο Χρ. Μαρκογιαννάκης πρότεινε την επιβολή της ποινής που συνεπάγεται περικοπή του ¼ της μηναίας αποζημίωσης του Βουλευτή.
Η συγκεκριμένη ποινή περιλαμβάνεται στο άρθρο 80 του Κανονισμού της Βουλής όπου αναφέρεται:
«1. Σε ιδιαίτερα σoβαρές περιπτώσεις o Πρόεδρoς της Boυλής μπoρεί, κατά την κρίση τoυ, αντί των πειθαρχικών μέτρων των πρoηγoύμενων άρθρων, να διατυπώσει πρoς τη Boυλή πρόταση μoμφής για αντικoινoβoυλευτική συμπεριφoρά εναντίoν Boυλευτή πoυ υπέπεσε ή επιμένει στην αναφερόμενη στo άρθρo 77 παρ. 3 ανεπίτρεπτη ή ανάρμoστη συμπεριφoρά.
2. Mετά την πρόταση τoυ Πρoέδρoυ για απόδoση μoμφής, o ενδιαφερόμενoς καλείται να δώσει εξηγήσεις για πέντε (5) λεπτά της ώρας τo πoλύ, μετά τις oπoίες, εάν o Πρόεδρoς διατηρεί την πρότασή τoυ, η Boυλή απoφασίζει με ανάταση και χωρίς συζήτηση.
3. H απόφαση της Boυλής για τη διατύπωση μoμφής για αντικoινoβoυλευτική συμπεριφoρά εναντίoν Boυλευτή συνεπάγεται αυτoδικαίως την περικoπή τoυ ενός τετάρτoυ (1/4) της μηνιαίας απoζημίωσής τoυ».
Πηγή : naftemporiki.gr 

Σε νοσοκομεία τοποθετούνται τρίτεκνοι πρώην σχολικοί φύλακες

Την επανατοποθέτηση τρίτεκνων πρώην σχολικών φυλάκων, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα κινητικότητας, ενέκρινε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη...

Ουκρανία: Διαδηλωτές κατέλαβαν το υπουργείο Γεωργίας

Φιλοευρωπαίοι ουκρανοί διαδηλωτές κατέλαβαν τη νύχτα το υπουργείο Γεωργίας, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Πλατεία Ανεξαρτηρίας, το κύριο σημείο των σφοδρών συγκρούσεων που εκτυλίσσονται τους τελευταίους μήνες στο Κίεβο.  
Η κατάληψη έγινε από ακτιβιστές του κινήματος Spilna Sprava (Κοινή Υπόθεση) μετά την...

Δεύτερη βομβιστική επίθεση συγκλονίζει το Κάιρο! Νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Δεύτερη βομβιστική επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στο Κάιρο προκαλώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό 15, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
Η πρώτη επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί έξω από τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας, στο κέντρο του Καΐρου, προκάλεσε τον θάνατο...

Στουρνάρας: Δεν ζητάει νέα μέτρα η τρόικα-Σύντομα θα έχουμε συμφωνία σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών

Διέψευσε τα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφορούν για νέα μέτρα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι γίνεται μια σκληρή διαπραγμάτευση και ότι «η τρόικα δεν ζητάει νέα μέτρα. Σύντομα θα έχουμε συμφωνία». 

Καυτή ατζέντα στην σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου

Όλα τα ανοιχτά θέματα που προβληματίζουν την κυβέρνηση όπως η πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, οι διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να συζητηθούν σήμερα Παρασκευή στις 18:00 μεταξύ του πρωθυπουργού  Αντώνη Σαμαρά και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου  στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Η επιστροφή της τρόικας και τα θέματα που εκκρεμούν είναι ένα από τα ζητήματα που...

Πάρτε ΖΩΑ ΣΥΡΙΖΑίοι: Διάσωση 47 λαθρομεταναστών από το Λιμενικό μέσα σε τουρκικά ύδατα-"Το ευχαριστώ είναι λίγο" είπε η μάνα 3 παιδιών



Σαράντα-επτά λαθρομετανάστες διέσωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, σε τουρκικά ύδατα, άνδρες του Λιμενικού, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία με ναυάγιο πλοιαρίου ανοιχτά του Φαρμακονησίου, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις λαθρομετανάστες.

Η επέμβαση του Λιμενικού έγινε μετά από κλήση έκτακτης ανάγκης 112, με το σκάφος των λαθρομεταναστών να εντοπίζεται ενώ είχε αρχίσει να παίρνει νερά, εγείροντας φόβους για ναυάγιο.

Αρχικά ενημερώθηκαν οι τουρκικές Αρχές, ωστόσο λόγω μεγάλης καθυστέρησης στην ανταπόκρισή τους, και εξαιτίας του κινδύνου δυστυχήματος εν μέσω κακοκαιρίας, το πλωτό του περιπολικού σώματος μπήκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα και ολοκλήρωσε με ασφάλεια την μεταφορά των λαθρομεταναστών στη Σάμο, και ειδικότερα στο Λιμεναρχείο.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη νύχτα για εμάς. Επί αρκετή ώρα νομίζαμε ότι δεν θα σωθούμε. Μόλις αντικρίσαμε το φως από το σκάφος του Λιμενικού, γύρω στις 3 η ώρα περίπου, τότε μόνο αισθανθήκαμε ασφαλείς» δηλώνει ένας από τους 47 λαθρομετανάστες και συνεχίζει: «Θα αναγκαζόμασταν να πέφταμε στη θάλασσα αν δεν υπήρχε η συνδρομή της ελληνικής ακτοφυλακής και ίσως τώρα να ήμασταν όλοι νεκροί».

«Το ευχαριστώ είναι λίγο» δηλώνει η μητέρα των τριών από τα 7 ανήλικα παιδιά που επέβαιναν στη λέμβο.

Στους λαθρομετανάστες δόθηκαν ρούχα και τρόφιμα από τους άνδρες του Λιμεναρχείου, ενώ αύριο οι 47 αλλοδαποί θα μεταφερθούν στο κέντρο πρώτης υποδοχής του νησιού.

Πηγή: http://www.skai.gr

Αντιμέτωπη με μια χαμένη χρονιά η Νότια Ευρώπη!



Τον κίνδυνο η νότια Ευρώπη να έρθει αντιμέτωπη με μια “χαμένη χρονιά” τόνισε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Jim Yong Kim, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ...

Ελεύθερος με εγγύηση ο Ματαντός...



Ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 500.000 ευρώ αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία του, που ξεκίνησε το πρωί, ο Μιχάλης Ματαντός, που κατηγορείται...
για την...

Πέστε απ τα σύννεφα: Ποιο ραδιοφωνικό σταθμό ακούει ο Γιωτόπουλος στη φυλακή


Για οσους δεν το πρόσεξαν πριν λίγες μέρες, όταν αναδημοσιεύσαμε από τον ζούγκλα τις καταθέσεις των δολοφόνων της 17Ν για τις μεταξύ τους μπουνιές, κλωτσιές και δαγκωματιές (!!) στονΚορυδαλλό το 2009, να επαναλάβουμε απόσπασμα της κατάθεσης Γιωτόπουλου:

Μετά τις 10 πμ, πήγα στην αυλή. Είχα το ραδιόφωνο με έναν καφέ και ένα βιβλίο. Σε λίγο έρχεται ο Κουφοντίνας και μάζευε μάλλον ρούχα. Στη συνέχεια έρχεται ο Τζωρτζάτος. Δεν λέμε κουβέντα. 
Κάτι λέει από το ραδιόφωνο ο δημοσιογράφος (σταθμός ΣΥΡΙΖΑ)...
Πέστε απ' τα σύννεφα όσοι νομίζατε ότι ακούει το σταθμό της Εκκλησίας...

Πηγή: Dexiextrem.gr

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Δύο αιματηρές ληστείες το βράδυ στην Αθήνα

Δύο ένοπλες ληστείες με τραυματίες τρεις υπαλλήλους σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καισαριανή και στον Άγιο Δημήτριο.
Στην Καισαριανή ένας άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα ειδών τηλεπικοινωνίας και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει αφού όμως πρώτα πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια τους δύο υπαλλήλους του καταστήματος, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο  νοσοκομείο.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Ακόμη ένα περιστατικό ένοπλης ληστείας με τραυματισμό υπαλλήλου σημειώθηκε στις 19:50 στον Άγιο Δημήτριο.
Εκεί δύο ένοπλοι εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και φαίρεσαν από τα ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό.
Κατά τη διαφυγή τους τραυμάτισαν με μαχαίρι  τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σχέδιο 30 ημερών έχει έτοιμο ο Σαμαράς! Στόχος η διόρθωση των αδικιών


Ένα σχέδιο με το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα την διόρθωση λαθών επεξεργάζεται ο Αντώνης Σαμαράς και συζητά από την προ των γιορτών περίοδο με τους αρμόδιους υπουργούς γι αυτό. Η σχετικά αναφορά στον πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν αφού ο ίδιος αλλά και οι στενοί του συνεργάτες συγκέντρωναν όλη τη χρονιά θέματα τα οποία χρειάζονται βελτίωση ή και ριζική αλλαγή.

Στο επιτελείο του πρωθυπουργού εμφανίζονται έτοιμοι να θέσουν άμεσα το σχέδιο σε εφαρμογή με πρωτοβουλίες οι οποίες θα αναληφθούν εντός του μηνός

Πηγή: Parapolitika.gr

Προσφυγή στο ΣτΕ για τα πρόστιμα στον ΦΠΑ...


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας σκέφτεται να προσφύγει, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματικών εξαιτίας των νέων αυστηρών προστίμων ...
που καθιέρωσε ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών για τη μη υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ. Τα πρόστιμα αυτά, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι τους «είναι εξοντωτικά».
Σημειώνεται,  ότι η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών μελετά αλλαγές στο καθεστώς των προστίμων για τις περιπτώσεις που η καθυστέρηση στη υποβολή της δήλωσης ΦΠΑ οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας. Στόχος είναι να δίνεται δεύτερη ευκαιρία στον υπόχρεο. Υπενθυμίζεται ότι τα πρόστιμα για καθυστέρηση στη υποβολή δήλωσης ΦΠΑ κυμαίνεται από 1.000 ευρώ έως και 2.500 ευρώ.

 Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Είχε προαναγγείλει την πράξη του ο Χριστόδουλος Ξηρός!

"Δεν πάει άλλο, πρέπει να αναλάβουμε δράση". Αυτό φέρεται να είχε πει σε άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του ο Χριστόδουλος Ξηρός, προαναγγέλοντας όχι μόνον...
την απόδρασή του, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια, αν αυτή πετύχαινε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο δραπέτης φέρεται να είχε πει στο ίδιο άτομο, πως έχει βρει ομάδα έτοιμη για δράση και έτοιμη να τον ακολουθήσει στη "δράση" όπως αυτή εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε στο μήνυμά του μέσω βίντεο.

Η Αστυνομία πιστεύει πως η παραπάνω πληροφορία έχει μεγάλη δόση αλήθειας, αφού αποδεικνύεται από την πορεία των πραγμάτων, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός, όχι μόνον απέδρασε, αλλά έχει δίπλα του ένα ολόλκληρο δίκτυο έμπιστων ατόμων που τον κρύβουν και "μεταφέρουν" προς τα έξω τα μηνύματά του.

Η Αντιτρομοκρατική έχει ήδη προχωρήσει σε έρευνες και συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όλες τις προηγούμενες μέρες, σε μια προσπάθεια πρώτον να βρει το δίκτυο υποστήριξης του Ξηρού και δεύτερον να προλάβει ενδεχόμενο "χτύπημα".

Παράλληλα μια σειρά από στόχους που θεωρούνται "υψηλού κινδύνου" απολαμβάνουν αυξημένης φύλαξης, αλλά ο αγώνας δρόμου των Αρχών να φτάσουν στο δραπέτη τρομακράτη συνεχίζεται χωρίς διακοπή.
Πηγή : protothema.gr

Αφγανιστάν: Σκότωσαν πέντε αγόρια επειδή έπαιζαν βόλεϊ

Τουλάχιστον πέντε αγόρια τα οποία έπαιζαν βόλεϊ σκοτώθηκαν την Πέμπτη στο ανατολικό Αφγανιστάν από τα πυρά ενόπλων, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο.
«Τα νεαρά αγόρια, τα οποία ήταν μαθητές σχολείου, έπαιζαν βόλεϊ σε χωριό στην περιοχή Αλινγκάρ όταν, στις 12:30 (10:00 ώρα Ελλάδας), ομάδα ενόπλων από...

Νέα "λαβράκια" για τα υποβρύχια!

Στοιχεία και για άλλες "ωφέλιμες"  πληρωμές που δεν περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Ματαντός που απολογείται...

Νέα στοιχεία σόκ για το ΤΤ: Τα πρόσωπα και οι Εταιρίες της νέας δικογραφίας για τον Φιλιππίδη

Νέα «καυτά» στοιχεία που αφορά σε επισφαλείς δανειοδοτήσεις από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ) συνολικού ύψους 104.700.000 ευρώ που συγκέντρωσε η επίκουρη εισαγγελέας κατά της διαφθοράς κ.Πόπη Παπανδρέου...

ΔΝΤ: Άγνωστο πότε επιστρέφουμε στην Ελλάδα – δεν αναμένουμε άμεσα νέες συζητήσεις για χρέος

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δε γνωρίζει κάποια «σαφή ημερομηνία» για την επιστροφή της τρόικα στη Ελλάδα, ούτε αναμένει άμεσα «νέες συζητήσεις για τη μείωση του ελληνικού χρέους», όπως δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ, Γουίλιαμ Μάρεϊ, κατά την ενημέρωση δημοσιογράφων.
Τόνισε πως ακόμη υπάρχουν «δημοσιονομικά, διαρθρωτικά και χρηματοπιστωτικά» ζητήματα που...

Σφραγίστηκε το κτίριο του Flash Αιφνιδιαστική επιχείρηση από την αστυνομία σήμερα το μεσημέρι!

Το κτίριο του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96 στο Μαρούσι σφράγισε η αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με εργαζόμενους η κίνηση αυτή έγινε έπειτα από μήνυση της εταιρείας Intracom η οποία διεκδικεί χρήματα που της οφείλονται από το ενοίκιο του κτιρίου.
 

Ο Χρύσανθος ανακοίνωσε... αλλαγές! Τι έλεγε στο καφενείο της Βουλής ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού

Τις επικείμενες αλλαγές που αφορούν τον χώρο της Δικαιοσύνης και έχουν φτάσει ήδη στον Χαράλαμπο Αθανασίου από τον Αντώνη Σαμαρά προανήγγειλε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στο καφενείο της Βουλής. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού μιλώντας με άλλους βουλευτές έδειχνε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσα έχουν συμβεί και οι αλλαγές που προανήγγειλε αφορούν τις προϋποθέσεις προφυλάκισης, τον χρόνο απαγγελίας κατηγορίας, τις συνθήκες κράτησης και τις φυλακές υψίστης ασφαλείας

Κομματικό παραμάγαζο ο "Αθήνα 9,84" Θα υπάρξει εμπλοκή της Δικαιοσύνης;

Παραμένει πολύ χαμηλή η δημοτικότητα του σημερινού δημάρχου Αθήνας. Αυτό το γνωρίζουν οι συνεργάτες του και, όπως μάθαμε, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μετατρέψουν τον «Αθήνα» 98,4 σε κομματικό παραμάγαζο του Γ. Καμίνη. Οσοι προσπαθήσουν κάτι τέτοιο να γνωρίζουν ότι ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός, που έχει απαξιωθεί πλήρως, αποτελεί περιουσία όλων των δημοτών. Εάν επιχειρηθεί να τον μετατρέψουν σε προσωπικό μηχανισμό του Καμίνη, θα ζητηθεί η παρέμβαση εισαγγελέα. Και δεν είναι καιρός για να επισκέπτεται κάποιος τη Δικαιοσύνη.

Πηγή: Parapolitika.gr

Άνω-κάτω έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βορίδης! Ένταση στη Βουλή

Ένταση επικράτησε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προσαρμόσει κάπως την αντιπολιτευτική του ρητορική, καθώς φαίνεται ότι αλλάζουν και οι οικονομικές συνθήκες», ανέφερε ο κ. Βορίδης και απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε:
«Έχετε συνηθίσει, από κεκτημένη ταχύτητα, στη μόνιμη οδό της διαφωνίας και του μηδενισμού του έργου της κυβερνήσεως».
«Αυτό σας οδηγεί σε δύσκολα μονοπάτια», συμπλήρωσε και...

Και στα δικά μας! Η Ισπανία απόψε τα μεσάνυχτα βγαίνει από το μνημόνιο!

Η Ισπανία ετοιμάζεται να βγει -και τυπικά- από το πρόγραμμα στήριξής της τα μεσάνυχτα, αλλά ο ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις και το Ευρώ, Όλι Ρεν, προειδοποίησε ότι συνεχίζουν να υφίστανται «αξιοσημείωτες» προκλήσεις για τη χώρα.
Η Ισπανία πρόκειται να γίνει η δεύτερη από τις ...

Βυζαντινή εκκλησία αποκαλύφθηκε στο Ισραήλ

Ένα ψηφιδωτό δάπεδο με πολύχρωμες εικόνες και γεωμετρικά σχέδια έφεραν στο φως οι ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν σε μια χριστιανική εκκλησία που χρονολογείται από τη βυζαντινή εποχή στο νότιο Ισραήλ.
«Η Εκκλησία ίσως να ήταν το κέντρο της χριστιανικής λατρείας για τις γύρω χριστιανικές κοινότητες», δήλωσε η Αρχή Αρχαιοτήτων του Ισραήλ σε επίσημη ανακοίνωση.
Το δάπεδο και όσα έχουν απομείνει από τη βασιλική του ναού έχουν ανακαλυφθεί...

Μπράβο! Κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές από οικονομικά αδύναμες οικογένειες

Τη δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου για μαθητές λυκείου που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα εξήγγειλε στη Βουλή ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου. 
Η συγκεκριμένη δράση θα εφαρμοστεί...

Γύρω στο 1 εκατ. τα ανασφάλιστα οχήματα!

Γύρω στο ένα εκατομμύριο ανέρχονται τα ανασφάλιστα οχήματα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κλάδου Αυτοκινήτων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, Κ. Μπερτσιάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».
Όπως ανέφερε ο κ. Μπερτσιάς, η Πολιτεία αναμένεται να προχωρήσει σύντομα σε...

Σάββας Ξηρός: Μακάρι να συνέλθει και να κάνει το σωστό ο Χριστόδουλος

Διαχωρίζει ο Σάββας Ξηρός τη θέση του από τον αδερφό του Χριστόδουλο και τον καλεί  «να συνέλθει και να κάνει το σωστό».
«Εγώ έχω επιλέξει άλλο δρόμο. Αυτός επέλεξε άλλο δρόμο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Δεν μπορώ να το κρίνω», ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Alpha 989.
«Είναι ένα ζήτημα που με έχει πικράνει αλλά δεν μπορώ να πω τους λόγους και τις αιτίες», σημείωσε σε άλλο σημείο.
Εκτίμησε ακόμη ότι ο Χριστόδουλος διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο, ενώ επισήμανε πως μετά την απόδραση του αδελφού του διεκόπη βίαια η νοσηλεία του ιδίου στη Λάρισα.
Ο Σάββας Ξηρός αποκήρυξε την ένοπλη δράση και υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17Ν. «Η οργάνωση έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει....Τελείωσε αυτό το παραμύθι», είπε.
Κληθείς να σχολιάσει τη στάση Γιωτόπουλου και Κουφοντίνα ανέφερε: «Ο καθένας έχει διαλέξει το δρόμο του. Στη διάρκεια του δικαστηρίου φάνηκε ήδη μια διαλυμένη ομάδα».

Τρεις συλλήψεις στην Αττική για οφειλές προς το Δημόσιο

Τρία άτομα συνελήφθησαν για οφειλές προς το Δημόσιο τις δύο τελευταίες ημέρες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 60χρονο, νόμιμο εκπρόσωπο εταιρείας, που συνελήφθη στη Γλυφάδα για χρέη 382.990, 78 ευρώ, μία 48χρονη στην Κηφισιά για οφειλές 239.155,32 ευρώ και μία 46χρονη στον Άγιο Δημήτριο, για μη καταβολή οφειλών ύψους 105.628,66 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Γ. Στουρνάρας: Φθάνουμε στο τέρμα

Αισιόδοξος για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την τρόικα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. 
Όπως είπε, η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών για να κλείσουν τα...

Αυξήθηκαν 15,2% οι τουρίστες στο 9μηνο 2013

Η θετική εικόνα για την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα πέρυσι αποτυπώνεται στα στοιχεία για το 9μηνο του 2013, από τα οποία προκύπτει ότι οι αφίξεις µη κατοίκων από το εξωτερικό αυξήθηκαν κατά 15,2%, έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2012.
Η μεγαλύτερη αύξηση, σε απόλυτες τιμές, καταγράφηκε στους τουρίστες από τη Ρωσία (επιπλέον 400.829 άτομα) και την...

Την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή το ν/σ για καταργήσεις φορέων- Τον ΠτΔ ενημέρωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για καταργήσεις φορέων, απλοποίηση διαδικασιών, καθώς και για την αλλαγή του καθεστώτος αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.
Αυτό έκανε γνωστό ο αρμόδιος υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο ενημέρωσε για τις επόμενες...

Κακλαμανάκης: "Ο Τσοχατζόπουλος με έλιωσε σαν μυρμήγκι!" Όταν ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ "έκοψε" τον Ολυμπιονίκη

Αίσθηση προκαλούν τα όσα υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο άλλοτε χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, καθώς αποκαλύπτει ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον έκοψε από την πρώτη του Ολυμπιάδα.
Το 1988, με εντολή του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκλείστηκε άδικα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το 2000, πριν από τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, έκανε προετοιμασία παρουσία σωματοφυλάκων, καθώς η...

Συνεδριάζει η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας! Έρχονται ανακοινώσεις!

Την άλλη Πέμπτη, θα συνεδριάσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Όπως είναι φυσικό ο Αντώνης θα αναφερθεί στις...

Μήνυμα Κουφοντίνα σε Ξηρό: Η 17Ν τελείωσε ... μην το παίζεις επαναστάτης

Μήνυμα για οποιονδήποτε θεωρεί τον εαυτό του συνεχιστή της 17Ν στέλνει σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών. Με μία λιτή κατηγορηματική δήλωση ξεκαθαρίσει ότι η 17Ν έχει τελειώσει και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα και την ιστορία της, πολύ περισσότερο να...

Εμπλοκή στην έκδοση Φιλιππίδη -Η Τουρκία ζητάει την ανταλλαγή του με πράκτορες της ΜΙΤ και έναν Κούρδο κατηγορούμενο

Δώδεκα ημέρες στις φυλακές της Τουρκίας συμπληρώνει ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Αγγελος Φιλιππίδης και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δείχνει πως θα παραμένει κι άλλες ημέρες εκεί, αφού η Αγκυρα εμφανίζει δυσκολίες στην έκδοση του στην Ελλάδα, ενώ πληροφορίες θέλουν να ζητάει ανταλλαγή του πρώην προέδρου του ΤΤ, με Τούρκους που κρατούνται στην...

Ερευνα ΓΣΕΒΕΕ: Τέσσερα στα δέκα νοικοκυριά έχουν έναν άνεργο και χρωστούν στις τράπεζες

Σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας βρίσκεται μεγάλο μέρος των ελληνικών νοικοκυριών με 4 στα 10 νοικοκυριά να έχουν τουλάχιστον έναν άνεργο, να παρουσιάζουν σημαντικές υποχρεώσεις στις τράπεζες και να θεωρούν ότι δεν θα τα βγάλουν πέρα, ενώ 1 στα 3 φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι του λόγω των συσσωρευμένων υποχρεώσεων.
Από την άλλη πλευρά, το 87% έχει δικό του ακίνητο ενώ διατηρείται ψηλά η εμπιστοσύνη στο σύστημα δημόσιας υγείας.
Αυτά είναι τα βασικότερα συμπεράσματα που προκύπτουν από την...

Γιατρός στη Μύκονο... ξέχασε να κόψει αποδείξεις αξίας 800.000 ευρώ και έπεσε στα χέρια του ΣΔΟΕ!

Στα δίχτυα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος πέφτουν ένας ένας οι γιατροί που έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς δυσθεώρητα ποσά, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα νόμιμα εισοδήματά τους. Μάλιστα οι ελεγκτές εκφράζουν υπόνοιες πως πρόκειται για χρήματα που πήραν από «φακελάκια» ή παράνομη άσκηση του επαγγέλματός τους.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του