Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά ο Αβραμόπουλος-Κι από κοντά ο Μηταράκης

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται σήμερα, Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και το Γενικό Γραμματέα... 

Εντολή Σαμαρά σε υπουργούς: Κλείστε τώρα τις εκκρεμότητες – Νέα σύσκεψη στο Μαξίμου


Κανένα περιθώριο χαλάρωσης δεν φαίνεται να αφήνει να αφήνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους υπουργούς της κυβέρνησης και τους «κυνηγά» προκειμένου να κλείσουν άμ,εσα όλες τις εκκρεμότητες που έχουν ανοιχτές πριν την τηλεδιάσκεψη των «17» της Ευρώπης, αλλά και την κατάθεση του Προϋπολογισμού στη Βουλή.
Σήμερα ο πρωθυπουργός θα έχει και νέα σύσκεψη το απόγευμα στο Μαξίμου με το οικονομικό επιτελείο και παράγοντες από τα υπουργεία. Σύμφωνα με το real.gr ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να...

Στην Εισαγγελία δήλωσε ότι θα εμφανιστεί ο Κ.Βαξεβάνης-Κρύβεται σε φιλικό του σπίτι


Στην Εισαγγελία δήλωσε ότι θα εμφανιστεί από μόνος του ο καταζητούμενος κατόπιν αυτεπάγγελτης εισαγγελικής εντολής, εκδότης - δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο δημοσιογράφος, αφού γνωστοποιεί ότι βρίσκεται σε φιλικό σπίτι, κάνει λόγο για...

Καναδάς: Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά το σεισμό των 7,7 βαθμών


Οι καναδικές αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι μετά το σεισμό των 7,7 βαθμών που σημειώθηκε στα ανοικτά της δυτικής ακτής της χώρας, ανακοίνωσε το καναδικό υπουργείο Φυσικών Πόρων.
"Η προειδοποίηση αφορά τις παράκτιες ζώνες της επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας και της Αλάσκας", τόνισε το υπουργείο και κάλεσε τους κατοίκους των περιοχών αυτών να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τοπικών αρχών για τυχόν μετακίνησή τους σε ασφαλέστερες περιοχές.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 03:04 ώρα Γκρίνουιτς στην περιοχή του...

ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ 1912 - ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΑΣ!

Τι να καταλάβουν τα τσοντοκάναλα με τις τουρκο-σειρές από μεγάλες εκδηλώσεις του Γένους; Όχι μόνο δεν μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία τέτοιων ιστορικών στιγμών για την Ελλάδα μας, αλλά οι καταναλάρχες νομίζουν ότι θα ζήσουν...άλλα 100 χρόνια για να μετάσχουν στους εορτασμούς του μέλλοντος για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης!  Οι Θεσσαλονικείς, όμως, όχι μόνο το κατάλαβαν, αλλά μετείχαν μαζικά στις εκδηλώσεις "της γιορτής της σημαίας" που υψώθηκε πανηγυρικά στο Λευκό Πύργο. Οι χιλιάδες Λαού είχαν κατακλύσει την παλιά παραλιακή λεωφόρο, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους διοργανωτές. Το ερώτημα είναι γιατί...εξαφανίσθηκε ο δήμαρχος Μπουτάρης. Ναι εκείνος, που αγαπάει πολύ τον Κεμάλ Ατατούρκ!

Το βίντεο από τη γιορτή της σημαίας για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τη τουρκική και βουλγαρική κατοχή, είναι συγκλονιστικό. Απολαύστε το:



Περνάει ο Στρατός της Ελλάδος φρουρός

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΨΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΟΛΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940!

Όταν οι ψευτοπροοδευτικοί θολοκουλτουριάρηδες αμφισβητούν την εποποιία του 1940 και τις θυσίες των χιλιάδων συμπατριωτών μας που αγωνίστηκαν στα βουνά της Βορείου Ηπείρου, κι όταν αυτοί οι άθλιοι τολμούν και φτύνουν με τις προκλήσεις τους στους τάφους των ηρώων, απαντήστε τους πατριωτικά. Σηκώστε, έστω και την τελευταία ώρα τις ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια των σπιτιών σας. Τιμήστε με την παρουσία σας τις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις. Και εμποδίστε με το δικό σας τρόπο τα αληταριά του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευθούν τις εκδηλώσεις εθνικής μνήμης.
Είναι καθήκον όλων μας να απαντήσουμε. Γιατί ο Φασισμός δεν έχει χρώμα!!!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Κομμένος μάλλον από τον ανασχηματισμό-Ίσως τον κατεβάσουν στο Δήμο Αθηναίων

Μπορεί να μην έχει ελπίδες να γίνει υπουργός στον επόμενο ανασχηματισμό, ειδικά μετά τη δήλωσή του για την άρση πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, έχει όμως ελπίδες για να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας στις προσεχείς...Δημοτικές εκλογές. Τον Καμίνη τον κερδίζει για πλάκα. Θέλει όμως να φύγει από τη μάχιμη πολιτική;

Τι Τατσόπουλος, τι Χρυσή Αυγή


Συνεχίζεται ο κατήφορος του Π. Τατσόπουλου ο οποίος πλέον μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με τους Χρυσαυγίτες στον λεκτικό οχετό. Διότι αν θέλεις να ξεχωρίζεις από τον κάθε Χρυσαυγίτη που βρίζει ή ασχημονεί, διατηρείς την ανωτερότητά σου, δεν πέφτεις στο επίπεδο του αντιπάλου.
Έτσι, λοιπόν, ο…

Ούστ βρωμιάρηδες, αφήστε να παρελάσουν τα παιδιά μας! Ξέσπασμα του Λαού εναντίον των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ στη Θεσσαλονίκη

Οι Θεσσαλονικείς, αηδιασμένοι και εξοργισμένοι από τις προκλήσεις των ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να καπελώσουν και να εκμεταλλευθούν τις παρελάσεις που γίνονται προς τιμή και μνήμη των ηρώων, άρχισαν να τους γιουχάρουν και να φωνάζουν "ούστ", όταν οι ψευτοπροοδευτικοί του Τσιπραλέξη προσπάθησαν να κάνουν τη...δική τους παρέλαση. Το βίντεο που ακολουθεί, δείχνει τους αμετανόητους ΣΥΡΙΖΑίους, και τους πολίτες που τους κράζουν! Απολαύστε το...

Τράγκας: Θα μπορούσαν να έχουν πάρει τα ονόματα της λίστας και από τον Χρυσό Οδηγό


Για ένα προϊόν «εκτεταμένης πλαστογραφίας» κάνει λόγο ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας αναφερόμενος στην εμπλοκή του ονόματός του στην «λίστα Λαγκάρντ».
Ο δημοσιογράφος σχετικά με την λίστα που είδε το φως της δημοσιότητας, έγραψε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook:
«Επειδή διάβασα την «Λίστα Λαγκάρντ» και είδα το όνομα μου στον αριθμό "εννιακόσια πενήντα τόσο" κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι όλη αυτή η ιστορία, δεν είναι μόνο προϊόν υποκλοπής όπως αποφάσισαν τα γαλλικά και ιταλικά δικαστήρια, αλλά είναι ένα προϊόν , συρραφής ονομάτων και ενδεχομένως εκτεταμένης πλαστογραφίας. Κυρίως όμως είναι αναξιόπιστη. Και εξηγούμαι: (για να μην τρελαθούμε κιόλας)...
Στη δεκαετία του '90, πριν από 20 ακριβώς χρόνια, ξεκίνησα ως ...

Ο Πειραιώς για Καραμανλή, ομοφυλόφιλους, Μέρκελ και Corpus Christi

"...Τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κίναιδο  την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην Λ.Συγγρού;"


Για όλους και για όλα μίλησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash.
Aναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Κώστα Καραμανλή, στον Αλέξη Τσίπρα, στον Πέτρο Τατσόπουλο, στην Λιάνα Κανέλλη, στους ομοφυλόφιλους και στην πολιτική κατάσταση της χώρας.
Σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο σημαντικά αποσπάσματα της συνέντευξης του...

Το κατάπτυστο άρθρο των εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλεί μύθο το Αλβανικό Έπος

Το γράφει ποιος άλλος... ο γνωστός μας υπερασπιστής των ψευτο-"Μακεδόνων"και των Τούρκων, ο ΣΥΡΙΖΑίος, Νάσος Θεοδωρίδης. Διαβάστε το και περαστικά σε όσους ντρέπονται και συνεχώς υποχωρούν μπροστά στον αριστερό συρφετό με αποτέλεσμα να αποθρασύνονται συνεχώς οι ανθέλληνες της προδοσίας και του εγκλήματος!

Ολόκληρο το άρθρο (προσοχή μην ξεράσετε!) έχει ως εξής:

"69 χρόνια μετά την τραγωδία του θανάτου και της αναπηρίας δεκάδων χιλιάδων φαντάρων, έχει έρθει η ώρα για μια ψύχραιμη ιστορική αποτίμηση που να απαντάει στο ερώτημα αν τελικά βγήκε...

Ένταλμα σύλληψης για τον Βαξεβάνη μετά τη δημοσίευση της "μαϊμουδιασμένης" λίστας Λαγκάρντ!

Προφανέστατα γνώριζε τις συνέπειες από τη δημοσιοποίηση της "μαϊμουδιασμένης λίστας" Λαγκάρντ και θέλει να γίνει ήρωας ο κύριος Βαξεβάνης. Ο καλοπληρωμένος, πάντα, από το "Κουτί της Πανδώρας" στην κρατική ΕΡΤ και εκδότης του περιοδικού HOT DOC, δημοσίευσε τον κατάλογο προκαλώντας την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της εισαγγελίας που τον αναζητεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την ίδια ώρα, κάποιοι μα@@κες του αριστερίστικου ψευτοπροοδευτισμού, προσπαθούν με δημοσιεύσεις σε ελεγχόμενα blogs και ιστοσελίδες να ισχυρισθούν ότι την σύλληψη διέταξε ο...πρωθυπουργός!  Σιγά μην ασχοληθεί ο Αντώνης με τον Βαξεβάνη. Με τον κύριο "Κουτί Πανδώρας" και "ΗΟΤ DOC" ασχολούνται προστατευτικά τα καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ...

Επιστρέφει εσπευσμένα από την Ουάσινγκτον ο Ευάγγελος Βενιζέλος


Επιστρέφει εσπευσμένα από την αμερικανική πρωτεύουσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου είχε μεταβεί την Τετάρτη προκειμένου να επισκεφθεί την κόρη του. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η επιστροφή αυτή γίνεται λόγω του κινδύνου να αποκλειστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον τυφώνα Sandy που πλήττει τη χώρα. 

Ωστόσο κάποιοι συνδέουν την εσπευσμένη επιστροφή του λόγω του κινδύνου...

Ξεκινά νέος γύρος συγκέντρωσης των Τραπεζών

Ρεπορτάζ : Γιάννης Παπαδογιάννης
(από την Καθημερινή της Κυριακής)
Με τους τρεις νέους βασικούς πόλους στον νέο τραπεζικό χάρτη να έχουν ήδη σχηματιστεί, οι διοικήσεις των μεγάλων, συστημικών, τραπεζών προετοιμάζονται για την ανακεφαλαιοποίηση και το δύσκολο έργο της ενοποίησης των...

Να αγιάσει το στόμα του Κεδίκογλου: "Ο Τσίπρας ζεί σε άλλο πλανήτη"!

Την αντίδραση του Σίμου Κεδίκογλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο πρακτορείο Ρόιτερ, ότι για το κόμμα του δεν είναι ώρα να προκαλέσει με τεχνητό τρόπο την πτώση της κυβέρνησης.

”Ο κ. Τσίπρας κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές με το δόγμα ”το ευρώ δεν είναι φετίχ”. Έφτασε, αργότερα, στο σημείο να ευχηθεί στη Βουλή ”να γίνει η Ελλάδα Αργεντινή”.

”Ύστερα, μαζί με τον πολιτικό του μέντορα Αλέκο Αλαβάνο επεξεργάζονται σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, επιμένοντας στην επικίνδυνη στρατηγική των...

Το αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ και το προσκλητήριο βεβήλωσης των παρελάσεων για τη μνήμη των ηρώων του 1940!

Το γεγονός ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι (στελέχη και ψηφοφόροι) δεν πολυκόπτονται να γιορτάσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου το γνωρίζαμε εξ αρχής. Όπως όλες οι ομόρριζες λέξεις του "Εθνους", έτσι και οι εθνικές επέτειοι τους προκαλούν αλλεργία... Εδώ, όμως, δε μιλάμε απλά για απροθυμία εορτασμού, αλλά για ξεκάθαρο...προσκλητήριο πρόκλησης βίαιων ταραχών και διασάλευσης της τάξης, με αφορμή την επέτειο του "ΟΧΙ"! Δε διστάζουν δε, μέσω αυτής της απαράδεκτης αφίσας να παρακινήσουν τους πολίτες να "διώξουν την κυβέρνηση". Αλήθεια, με ποιον σύννομο τρόπο "διώχνεται" μια κυβέρνηση εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό μόλις πριν τέσσερις μήνες; Και με ποιό δικαίωμα ο κάθε αλητήριος ψευτοπροδευτικός του κώλου, τολμά να προσβάλει τη μνήμη των ηρώων της εποποιίας του 1940, για τους οποίους-και μόνο γι αυτούς τους ήρωες-διοργανώνονται οι παρελάσεις;

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Εκταμίευση της δόσης στα μέσα Νοεμβρίου;

Ολοκληρώθηκε έπειτα από έξι ώρες, η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ... 
δήλωσε εξερχόμενος  :
'' Έγινε ένας πολύωρος συντονισμός, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την εκταμίευση της δόσης γύρω στα μέσα Νοεμβρίου ''.
Ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε ότι δε γνωρίζει τίποτα για την πληροφορία περί έκτακτου Eurogroup για την Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή. Ερωτηθείς για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με τα εργασιακά, απάντησε ότι '' θα φανεί τις επόμενες δύο μέρες''.

Το MEGA διαψεύδει το ΕΘΝΟΣ...για το ρεπορτάζ περί ανασχηματισμού!

Αυτό σημαίνει παταγώδης αποτυχία για την εφημερίδα του Ομίλου Μπόμπολα. Μέσα από το κανάλι του ιδιοκτήτη του Έθνους, διαψεύστηκε παταγωδώς το σημερινό πρωτοσέλιδο του Έθνους της Κυριακής. Ο Βενιζέλος διαψεύδει... κατηγορηματικά τέτοια σενάρια. Πήρε έτσι, την προσωπική του ρεβάνς για τα "ρεπορτάζ" που δημοσιεύουν με εντολή του αφεντικού του, όλες οι εφημερίδες του Ομίλου Μπόμπολα...

Το βιολί του Καμμένου και ο "έρωτας" με Τσίπρα!

Στην παραίτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων προτίθεται να προχωρήσει ο Πάνος Καμμένος εν όψει  της ψήφισης των μέτρων,απευθύνοντας κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα να πράξει το ίδιο, προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός που προβλέπεται από το Σύνταγμα για να  προκληθούν εκλογές.
Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη του στον '' Αγγελιοφόρο της Κυριακής '', ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ερωτηθείς τι θα κάνει...

Δεύτερος σεισμός στην Κεντρική Μακεδονία - Μετά τη Θεσσαλονίκη «κουνήθηκε» και η Χαλκιδική


Δύο σεισμικές δονήσεις «κούνησαν» την Κυριακή την Κεντρική Μακεδονία. Η πρώτη σημειώθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη και είχε μέγεθος 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ νωρίς το μεσημέρι μια νέα...

Τον "φτύνουν" και νομίζει ότι...ψιχαλίζει!

Ο κόσμος τόχει τούμπανο στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και στα...περίχωρα, ότι κάτι δεν πάει καλά με τον νεοτοποθετηθέντα γενικό διευθυντή τηλεόρασης Κώστα Σπυρόπουλο. Ο εκλεκτός της ΔΗΜΑΡ και των λοιπών "προοδευτικών" δυνάμεων, κάνει πώς δεν καταλαβαίνει. Και για το σάλο που δημιούργησε με τη λογοκρισία στη νέα σειρά της κρατικής Τηλεόρασης, και για το άδειασμα που του έκανε επισήμως με ανακοίνωσή της η διοίκηση και συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Σίμος και για τις συζητήσεις που προκαλεί με τις παράλογες απαιτήσεις του... Δηλαδή, όπως λένε στο χωριό μου, "τον φτύνουν κι εκείνος νομίζει ότι ψιχαλίζει"! 

Θέλει να πουλήσει ο Γιώργος Μπόμπολας;

Σε αναζήτηση αγοραστή-σύμφωνα με την εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ-βρίσκεται ο Γιώργος Μπόμπολας για την εταιρεία του ΠΗΓΑΣΟΣ. Οι πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι ο εργολάβος και δημιουργός του συγκροτήματος Τύπου, φέρεται διατεθειμένος να πουλήσει τον Πήγασο. Προφανώς, επειδή βλέπει ότι δεν υπάρχει διέξοδος στην ελληνική αγορά των ΜΜΕ, παράλληλα με την υποχώρηση των κατασκευαστικών έργων!

Πάγκαλος: Να πάμε όλοι μαζί με τον Σαμαρά-Είναι γελοίος ο Τσίπρας


Η μόνη διέξοδος είναι η στήριξη στη κυβέρνηση και στον Αντώνη Σαμαρά τονίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος χαρακτηρίζει «έκπληξη» την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο πρωθυπουργός, ενώ επιτίθεται για ακόμα μια φορά στον...

Παραιτείται από το ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά για να γίνει υπουργός


Η είδηση βγήκε από το σημερινό Έθνος , που με παραπολιτικό του σε δεξιά κεντρική σελίδα και φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά με άλλα λόγια αναφέρει ότι η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει υπουργός στον ανασχηματισμό του κ. Α. Σαμαρά. Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να δείτε τι γίνεται στο παρασκήνιο.

Φαίνεται λοιπόν πως κάτι τρέχει στο ΠΑΣΟΚ με την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά. Αρκεί μόνο να διαβάσετε δύο μόνο...

Ασθενής σεισμική δόνηση στη Θεσσαλονίκη


Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 07:43 το πρωί 26 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

















Σύμφωνα με το Σεισμολογικό Σταθμό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το επίκεντρο του σεισμού ήταν μεταξύ των λιμνών Βόλβης και Κορώνειας.

Από τη σεισμική δόνηση δεν αναφέρθηκαν ζημιές ενώ οι σεισμολόγοι δεν εκφράζουν ανησυχία και παρακολουθούν το φαινόμενο. 

Θέσεις αντιπροέδρων θα προτείνει ο Σαμαράς σε Βενιζέλο-Κουβέλη


Με τις «ευλογίες» των Ευρωπαίων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει ανασχηματισμό στο κυβερνητικό σχήμα με ενεργό συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, προτείνοντας μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θέσεις αντιπροέδρων στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στον Φώτη Κουβέλη.
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το «Έθνος της Κυριακής», το αίτημα αυτό προβάλλει...

Ακρίτα: Εσείς που γκρινιάζετε για τα τούρκικα σήριαλ γιατί δεν βλέπετε τις σειρές της ΝΕΤ;


Με έντονα επικριτικό τόνο σχολίασε η Έλενα Ακρίτα στα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου την απόφαση της ΕΡΤ (και συγκεκριμένα του γενικού διευθυντή της Κώστα Σπυρόπουλου, τον οποίο ως γνωστόν "άδειασε"με ανακοίνωσή του ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Σίμος)να «κόψει» την επίμαχη σκηνή με το περιβόητο φιλί, της σειράς Downton Abbey.

«Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα τινάζουν στον –τηλεοπτικό- αέρα καλές προθέσεις άξιων ανθρώπων. Που υπάρχουν» σημειώνει η Έλενα Ακρίτα. Παράλληλα όμως δεν παρέλειψε να αποδώσει εύσημα στον Αιμίλιο Λιάτσο για την...

To κόλπο με το φρέσκο γάλα και η χειραγώγηση της αγοράς

Το πλέον σύντομο ανέκδοτο στην Ελλάδα λέγεται «Επιτροπή Ανταγωνισμού».

Η απραξία της έχει προκαλέσει αναστάτωση και στις οικονομικές επιστήμες, αφού η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου...

Σάλος από το... "διεθνές ένταλμα σύλληψης" του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του οικονομολόγου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Παρασκευόπουλου για τις επενδύσεις στην Ελλάδα και τους επιχειρηματίες.
Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι θα εξέδιδε ένταλμα σύλληψης για τους επιχειρηματίες που...

Επιδείνωση του καιρού με βροχές σε όλη τη χώρα


Αλλαγή του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένονται σε διάφορες περιοχές της χώρας σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας.
Τα φαινόμενα σταδιακά θα επηρεάσουν το...

Φραστική επίθεση στον Βαρθολομαίο-Τον αποκάλεσαν προδότη


Από παρατράγουδα σημαδεύτηκε η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στις Σέρρες καθώς δέχθηκε φραστική επίθεση από δύο γυναίκες οι οποίες τον αποκάλεσαν προδότη.
Μετά από το ατυχές περιστατικό προκλήθηκε ένταση από τους...

Επιτέλους ο Λιάτσος μας λυπήθηκε και τελείωσε το αίσχος Παπαδόπουλου

Εκτός TV ο Παπαδόπουλος! Όπως έπρεπε να είχε γίνει πριν χρόνια, αντί να πληρώνουμε 60-70.000 ευρώ το κάθε επεισόδιο όπου διάφοροι έπιναν κρασιά και τραγουδούσαν σε ένα ρεσιτάλ ελληνικής κραιπάλης του στυλ "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τα λοιπά στα παπάρια μας"...

Η «Μηχανή του Χρόνου», ο «Εξάντας» και το «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» ήταν οι πρώτοι που πλήρωσαν το «μάρμαρο»... Ωστόσο, οι θυσίες δεν...

«Πάρτι» με ραδιοφωνικές εκπομπές στην ΕΡΤ


Παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, στην ΕΡΤ και πιο συγκεκριμένα στη Ραδιοφωνία, λεφτά υπάρχουν! Το αποδεικνύει η… συναυλία αποφάσεων του Γενικού Διευθυντή Ραδιοφωνίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Στην εταιρεία «Μ. Παπαθανασίου & ΣΙΑ ΟΕ» ανατέθηκε η παραγωγή της εκπομπής «ο ελληνικός ποιητικός λόγος στην ΕΡΑ», για το χρονικό διάστημα από...

Κατέβασε διακόπτη στην «Αυριανή» ο Γιώργος Κουρής


«Κλειστόν μέχρι νεωτέρας» για την «Αυριανή». Και τους διακόπτες δεν κατέβασαν οι εργαζόμενοι, αλλά ο ίδιος ο εκδότης, δια του λογιστή του Μπάμπη Κωνσταντόπουλου. Άλλωστε οι δημοσιογράφοι, δύο ολόκληρα χρόνια, εργαζόμενοι χωρίς να πληρωθούν, έδειξαν και απέδειξαν, πως μόνο αυτοί ενδιαφέρονται για την...

Το ξαναλέμε: Ο μαύρος φασισμός δεν έχει καμία διαφορά από τον … κόκκινο


Τη θεωρία των άκρων που απεχθάνεται η καθεστωτική αριστερά, την έχουμε αναλύσει κατά καιρούς λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά στον μαύρο ή τον κόκκινο φασισμό. Κι ο φασισμός είναι και λεκτικός αλλά με τις πράξεις.
Το γράφουμε αυτό μετά από το νέο ατόπημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου, του...

Ανοίγει η πόρτα εξόδου για 5.000 δημόσιους υπαλλήλους

Αποχωρήσεις 5.000 εργαζομένων, μέσω διαθεσιμότητας ή και με απευθείας απόλυση, από το στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα μέχρι το τέλος του χρόνου περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία που βρίσκεται στα… σκαριά μεταξύ κυβέρνησης και Μηχανισμού Στήριξης.
Την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο θα περάσουν πρώτοι από όλους οι επίορκοι, ακατάλληλοι και «κοπανατζήδες» υπάλληλοι, ο αριθμός των οποίων...

Δεν βαρέθηκε να αντιγράφει τον Α.Παπανδρέου ο Α. Τσίπρας;


Εγκλωβισμένος μεταξύ του πολιτικού και οικονομικού ρεαλισμού και της «κόκκινης» φράξιας εντός του συνασπισμού που ζητά αλβανοποίηση της Ελλάδας με… κλείσιμο των συνόρων για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Η ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ το Δεκέμβριο ήταν μια προσπάθεια να συγκεράσει τις απόψεις και να συνενώσει τις συνιστώσες οι οποίες έχουν σηκώσει διαφορετικά μπαϊράκια. Από τη μια οι πρώην ΚΚΕ με το Λαφαζάνη...

Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση η ψήφος στα μέτρα


Όσοι καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό σημαίνει ότι δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, λέει χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, δίνοντας και την άλλη διάσταση στο θέμα της ψήφισης των μέτρων. Αυτό φαίνεται ότι θα αποτελέσει και το κλειδί των...

Η μπαρούφα του μήνα από την Έλλη Στάη!

Που κινδυνεύει η Στάη; Στο διαμέρισμά της στην Ηρώδου Αττικού; Από ποιον κινδυνεύει η Στάη; Από περίεργα συμφέροντα για το δελτίο-σούπα που εκφωνούσε κάθε βράδυ με δική της "σφραγίδα" και ευθύνη κάνοντας ένα ιδιότυπο αντάρτικο εμμονής; Μην τρελαθούμε τελείως. Έψαχναν... πολύ καιρό εκεί στο Θέμα για να βγάλουν αυτόν τον τίτλο; Και οι υπερβολές έχουν τα όριά τους...

Τι συμβαίνει με το ΒΗΜΑ...

Δυστυχώς...μπαγιάτικες ειδήσεις στην εφημερίδα του Ψυχάρη
Πρωτοσέλιδο στο Βήμα της Κυριακής με θέμα που έχει παίξει ο Αυτιάς από το... προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Παππούς από την Τρίτη στο Mega, όλες οι οικονομικές εφημερίδες από την Τετάρτη το πρωί και τα sites την ίδια... 
ημέρα που βγήκε στο ΑΠΕ η είδηση για τα νέα μέτρα. Μηδέν φαντασία πλέον ο Ψυχάρης. Περνάνε τα χρόνια και φαίνεται στο φύλλο...

Διήμερο λουκέτο στις Εφορίες

Δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό την Δευτέρα και την Τρίτη οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, οι οποίες το διήμερο αυτό θα παραμείνουν κλειστές. Οι προθεσμίες που λήγουν Δευτέρα και Τρίτη μεταφέρονται για τους... 

Έκτακτη σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο και όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία του Μνημονίου υπουργούς θα έχει σήμερα Κυριακή, στη 1 μετά το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Στη σύσκεψη θα τεθούν επί τάπητος τα εργασιακά και καθώς δεν υπάρχει επίσμη ενημέρωση από το...

“Ξέφραγο αμπέλι τα δικαστήρια της Ευελπίδων”

Τις τρύπες και τα κενά στην ασφάλεια των δικαστηρίων της Ευελπίδων εχει εντοπίσει εδώ και καιρό η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τύπου της Κυριακής, η ελληνική αστυνομία είχε συντάξει ειδική έκθεση προτείνοντας λεπτομερώς τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν.

Το έγγραφο με χαρακτηρισμό “άκρως απόρρητο” είχε σταλεί στο...

Νεκρός ο νεότερος γιος του Καντάφι

Υψηλότατος κυβερνητικός αξιωματούχος της Λιβύης, επιβεβαίωσε στο Twitter του, ότι ο νεότερος γιος του Μουαμάρ Καντάφι σκοτώθηκε στην πόλη Bani Walid κατα τη διαρκεια πολιορκίας. Η σωρός του βρίσκεται τώρα σε νοσοκομείο της Misrata, όπως ανέφερε ο Dr.Mustafa Abushagur. 

Νωρίτερα, αντικρουόμενες απόψεις στο Twitter, ήθελαν τον Khamis Gaddafi, είτε να βρίσκεται ζωντανός στην πόλη Bani Walid, είτε να έχει συλληφθεί από κυβερνητικές δυνάμεις.

Η εκδοχή που θέλει, τον έβδομο και νεότερο γιο του πρώην ισχυρού άντρα της Λιβύης, να έχει πιαστεί αιχμάλωτος, υποστηρίζει επίσης ότι έφερε τραύματα και πέθανε, σύμφωνα με πληροφορίες του Al-Arabiya.

Ο θάνατος του Khamis Gaddafi από νατοϊκή αεροπορική επιδρομή, τον Αύγουστο του 2011, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε. Μετά από αυτό, o θάνατός του αποδόθηκε, αρκετές φορές, σε μαχητές της νέας κυβέρνησης και διάφορες άλλες στρατιωτικές ομάδες.

ΠΗΓΗ: Russia Today

Το "μακρύ χέρι" της ΜΙΤ στα Βαλκάνια - Γιατί ανησυχούν οι ελληνικές υπηρεσίες


Iδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών είδηση ότι μέλη της ισχυρής τουρκικής μειονότητας στην βουλγαρική πόλη Kardzhali, της νότιας Βουλγαρίας (στην Βουλγαρία ονομάζονται "τουρκική" αντίθετα με την Ελλάδα που δεν είναι τουρκική, αλλά ονομάζεται γενικά "μουσουλμανική" λόγω ύπαρξης τριών διαφορετικών εθνοτήτων καταγωγής), ελάχιστα χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ελλάδα, η τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ιδιαίτερα δραστήρια η ΜΙΤ στην περιοχή) κατάφεραν για πρώτη φορά να πετύχουν ματαίωση των εορτασμών της ...  απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό!
Την Παρασκευή, το τουρκικό (ναι, υπάρχει τέτοιο στην Βουλγαρία...)  κόμμα DPS («Κίνημα για τα Δικαιώματα") απαίτησε να μην...

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τι δουλειά έχει η Εθνική να δανείζει το Μega;

Είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας δείχνει πρόθυμη να χορηγήσει δάνειο της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. 

Και αυτό γιατί:

Το Mega είναι μια επιχείρηση με διάφανο το παθητικό της, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι εισηγμένη. Γι’ αυτό και όσοι γνωρίζουν καλά πώς κινούνται τα πράγματα στον τραπεζικό χώρο, προβληματίστηκαν πολύ σοβαρά στο άκουσμα της είδησης. Οι άνθρωποι αυτοί αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν, σε μια περίοδο βαριάς ύφεσης και έντονων διεργασιών στον τραπεζικό χώρο, η Εθνική Τράπεζα -κυρίαρχος κρατικός βραχίονας που αρνείται να δανειοδοτήσει ακόμη και υγιείς επιχειρήσεις με πολύ καλύτερους ισολογισμούς από αυτούς του Mega (που φτάνει να χάνει 15 εκατομμύρια το χρόνο)- ξαφνικά να δείχνει διάθεση, ουσιαστικά χωρίς εγγυήσεις, να...

Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσα λεφτά;

Η πληροφορία προφανώς προέρχεται από αξιόπιστη πηγή. Ο Ν. Νικητέας στα "Παραπολιτικά" (δεν τον ήθελαν στο Θέμα και τώρα τρώνε τις σούπες που τους πασάρουν δεξιά και αριστερά) αποκαλύπτει ότι ο Α. Δελλατόλας ετοιμάζει... καθημερινό φύλλο που θα στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Που τα βρήκε τα λεφτά; Ένα τέτοιο εγχείρημα θέλει κεφάλαιο εκατομμυρίων ευρώ. Εάν ο Α. Δελλατόλας διέθετε κάτι τέτοιο θα το είχε ρίξει στο Ποντίκι. Θετικό το βήμα να ανοίγουν εφημερίδες σε περίοδο κρίσης, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να θέτουμε μερικά ερωτήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διακινεί κονδύλια για την έκδοση εφημερίδων;

Μέχρι 10 Νοεμβρίου παρατείνονται οι κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου παρατείνονται πανελλαδικά οι κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων, σύμφωνα με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ένωσης. Παράλληλα, στις 10 Νοεμβρίου θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ για να καθορίσει την περαιτέρω στάση τους.

Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος Βασιλική Θάνου, δεν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη στο...

ΣΟΚ στην Πάτρα: Έγδυσε τη φίλη του στη μέση του δρόμου…

Στο πόδι σηκώθηκε η γειτονιά στην οδό Σατωβριάνδου στο κέντρο της Πάτρας μετά από διαπληκτισμό νεαρού ζευγαριού. Όπως διαβάζουμε στο τοπικό dete.gr, εκτός από τα «γαλλικά» που εκτοξεύονταν και από τις δύο πλευρές, ο νεαρός που «τα είχε πάρει στο κρανίο» έγδυσε την κοπέλα από τη μέση και πάνω, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε! Η ημίγυμνη κοπέλα κρύφτηκε ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα, έκλαιγε και μάλιστα στο σημείο έσπευσαν να την βοηθήσουν δύο κοπέλες.

Τελικά μετά από μερικά λεπτά ο νεαρός που οδηγούσε ένα Seat Ibiza εμφανίστηκε και πάλι!

Βγήκε από το όχημα, έσπρωξε την φίλη του μέχρι… το κάθισμα του συνοδηγού, έκλεισε τις πόρτες και αφού της έδωσε την μπλούζα που είχε βγάλει… άρχισαν να συζητούν και πάλι με ένταση.

TreloKouneli

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ...

Για να τον κρεμάει στα μανταλάκια το -συνήθως προσεκτικό με τους "τσάρους" της Οικονομίας- εφημερίδα το Παρόν, καταλαβαίνετε τι  πραγματικά συμβαίνει. Το ρεπορτάζ προέρχεται, λένε οι πληροφορίες μας, από δικαστικές... πηγές. Λέτε να έχουμε σημαντικές, α λα Άκη, εξελίξεις;..Θα έχουμε προφανώς αν τολμήσουν οι εισαγγελείς!!!