Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Τι έχει συμβεί μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιάννη Στουρνάρα... Το παρελθόν "μαρτυρά" το παρόν και τα όσα διαδραματίζονται...


Από χθες, έχουν φουντώσει οι φήμες για τις σχέσεις που έχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Γιάννη Στουρνάρα.
Ποτέ, μα ποτέ, δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Τα όσα διαδραματίζονται σήμερα έχουν προϊστορία, η οποία ...
δείχνει το παρόν.
Ας θυμηθούμε ορισμένα... πράγματα:
1. Όταν σηματιζόνταν αυτή η κυβέρνηση, το όνομα του Στουρνάρα είχε ακουστεί για το υπουργείο Ανάπτυξης. Τότε, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έβαλε.. βέτο!
 
2. Όταν παραιτήθηκε ο Βασίλης Ράπανος, το όνομα του ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο. Τότε όλοι θυμούνται την "ατάκα" του Ευάγγελου Βενιζέλου εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, όταν ρωτήθηκε για τον νέο υπουργό οικονομικών απάντησε «αυτό είναι θέμα της κυβέρνησης». 
 
3. Από την ημέρα που ο Γιάννης Στουρνάρας ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Οικονομικών, ποτέ δεν μίλησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο τηλέφωνο. 
 
4. Δεν... μιλούσαν και επί κυβερνήσεων Σημίτη, όταν ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν στην ομάδα του πρώην πρωθυπουργού και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο υπουργείο Ανάπτυξης και εν συνεχεία στο υπουργείο Πολιτισμού.
 
5. Σημαντική επίσης... λεπτομέρεια: Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν υπουργός Οικονομικών, ποτέ δεν συναντήθηκε με τον Γιάννη Στουρνάρα που ήταν στο προεδρείο του ΙΟΒΕ.
 
Ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του!

Πηγή: Parapolitika.gr